whatsapp

Yalıhüyük’te hububat hasat sezonu başladı

EKONOMİ 15.07.2016 - 12:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’te hububat hasat sezonu başladı

Yalıhüyük'te hububat hasat sezonu başladı.
Yalıhüyük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Mevlüt Semerci, Yukarı Mahalle Hüyük  mevkinde 25 bin dekar alanda ilk hasadın başladığını söyledi. Kontrollerin aralıksız sürdürüleceğini ifade eden Semerci, "Kontroller, valiliğimizin tebliği çerçevesinde yapılıyor. Dane kayıplarını önlemek, aynı zamanda arazide oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla uyarılarımızı operatörlere ve biçer sahiplerine yapıyoruz." dedi. Çiftçi Ömer Pişkin de bu yıl yağışların iyi olduğunu ve yüksek verim beklediklerini dile getirdi.
Yalıhüyük'te hububat hasat sezonu başladı.

Yalıhüyük Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Mevlüt Semerci, Yukarı Mahalle Hüyük  mevkinde 25 bin dekar alanda ilk hasadın başladığını söyledi.
Kontrollerin aralıksız sürdürüleceğini ifade eden Semerci, "Kontroller, valiliğimizin tebliği çerçevesinde yapılıyor. Dane kayıplarını önlemek, aynı zamanda arazide oluşabilecek kazaları önlemek amacıyla uyarılarımızı operatörlere ve biçer sahiplerine yapıyoruz." dedi.
Çiftçi Ömer Pişkin de bu yıl yağışların iyi olduğunu ve yüksek verim beklediklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.