whatsapp

Yalıhüyük kaymakamlığı voleybol turnuvası

SPOR 04.05.2017 - 11:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük kaymakamlığı voleybol turnuvası

Yalıhüyük her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kaymakamlık voleybol turnuvası Anaokulu bahçesinde başladı.
Turnuva sosyalleşme adına herkesin bir arada olması düşüncesiyle düzenlediklerini ifade eden Kaymakam Yakup Güven, 8 takımın mücadele ettiği maçlara vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. Turnuvaların 18 Mayısta tamamlanacağını belirten Güven,"İlçemizdeki kurumlar ve esnaflar ile kaynaşma için başlatılan turnuvanın bu yıl 6'incisini düzenledik. Güzel bir atmosfer yakaladık. Sporun dostluk ve paylaşmak olduğunu bu tür turnuvalar ile daha iyi kavrıyoruz ve gençlere doğru yönde örnek oluyoruz. Amacımız Yalıhüyük’te spor etkinliği gerçekleştirmektir. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.  Turnuva Kaymakam Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer’in top vuruşuyla başladı.
Yalıhüyük her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kaymakamlık voleybol turnuvası Anaokulu bahçesinde başladı.

Turnuva sosyalleşme adına herkesin bir arada olması düşüncesiyle düzenlediklerini ifade eden Kaymakam Yakup Güven, 8 takımın mücadele ettiği maçlara vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Turnuvaların 18 Mayısta tamamlanacağını belirten Güven,"İlçemizdeki kurumlar ve esnaflar ile kaynaşma için başlatılan turnuvanın bu yıl 6'incisini düzenledik. Güzel bir atmosfer yakaladık. Sporun dostluk ve paylaşmak olduğunu bu tür turnuvalar ile daha iyi kavrıyoruz ve gençlere doğru yönde örnek oluyoruz. Amacımız Yalıhüyük’te spor etkinliği gerçekleştirmektir. Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi. 

Turnuva Kaymakam Yakup Güven ve Belediye Başkanı Hasan Koçer’in top vuruşuyla başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.