whatsapp

Yalıhüyük’de öğrencilerle kaynaşma etkinliği

EĞİTİM 07.04.2017 - 10:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük’de öğrencilerle kaynaşma etkinliği

Yalıhüyük’te geleneksel olarak ikicisi düzenlenen protokol üyelerinin yanı sıra okul aile birliği, veliler, öğretmenler ve öğrenciler tanışma, kaynaşma amacıyla yemekte bir araya geldi.
Genç nesilleri farklı mesleklerde yetiştirmeyi amaç edindiklerini belirten kaymakam Yakup Güven,  ilçedeki okullarda veli, öğrenci ve öğretmen işbirliğinin artırılıp kaynaşmayı sağlamak için gelenek haline gelen bir organizasyonda buluştuklarını söyledi.  Bir hayırseverin katkısıyla etkinliğin gerçekleştiğini ifade eden kaymakam Güven, ‘’İnsanlar yaşadığı duygularla değer kazanır. Başarıdan başarıya koşmak ve birlik beraberliğimizi geliştirmek için bu tür etkinlikler çok önemlidir. Okul ve öğrencilerimizin da ailelerimizi, bizleri mutlu eder. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’dedi. Okul bahçesindeki kaynaşma etkinliğine Kaymakam Yakup Güven, Millî Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, İlçe Müftüsü Osman Ormağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz Öğretmen ve Öğrenciler, veliler katıldı.
Yalıhüyük’te geleneksel olarak ikicisi düzenlenen protokol üyelerinin yanı sıra okul aile birliği, veliler, öğretmenler ve öğrenciler tanışma, kaynaşma amacıyla yemekte bir araya geldi.

Genç nesilleri farklı mesleklerde yetiştirmeyi amaç edindiklerini belirten kaymakam Yakup Güven,  ilçedeki okullarda veli, öğrenci ve öğretmen işbirliğinin artırılıp kaynaşmayı sağlamak için gelenek haline gelen bir organizasyonda buluştuklarını söyledi. 

Bir hayırseverin katkısıyla etkinliğin gerçekleştiğini ifade eden kaymakam Güven, ‘’İnsanlar yaşadığı duygularla değer kazanır. Başarıdan başarıya koşmak ve birlik beraberliğimizi geliştirmek için bu tür etkinlikler çok önemlidir. Okul ve öğrencilerimizin da ailelerimizi, bizleri mutlu eder. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’dedi.

Okul bahçesindeki kaynaşma etkinliğine Kaymakam Yakup Güven, Millî Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, İlçe Müftüsü Osman Ormağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yılmaz Öğretmen ve Öğrenciler, veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.