whatsapp

Yalıhüyük Belediyesinden dul ve yetimlere iftar

BELEDİYE 11.06.2017 - 11:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük Belediyesinden dul ve yetimlere iftar

Konya’nın Yalıhüyük İlçe Belediyesi tarafından dul ve yetim ailelerine iftar yemeği verildi.
İftar programının ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yaşayan her vatandaşın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Koçer, "Böylesi mübarek bir günde dul, yetim ve yetim ailelerini unutmak ise imkânsızdır. Burada bulunan tüm dul ve yetimleri kendi aile fertlerimizden bir olarak görüyoruz ve bunun içinde imkânlarımız el verdiğince her türlü yardımı yapmaktan asla çekinmeyeceğiz. Yalıhüyük ailesi olarak ekmeğimizi, sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşıyoruz.’’dedi. Belediye düğün salonunda verilen yemeğe, dul ve yetim aileleri, Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Müftü Osman Ormag ve diğer davetliler katıldı.
Konya’nın Yalıhüyük İlçe Belediyesi tarafından dul ve yetim ailelerine iftar yemeği verildi.

İftar programının ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçede yaşayan her vatandaşın kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.

Koçer, "Böylesi mübarek bir günde dul, yetim ve yetim ailelerini unutmak ise imkânsızdır. Burada bulunan tüm dul ve yetimleri kendi aile fertlerimizden bir olarak görüyoruz ve bunun içinde imkânlarımız el verdiğince her türlü yardımı yapmaktan asla çekinmeyeceğiz. Yalıhüyük ailesi olarak ekmeğimizi, sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşıyoruz.’’dedi.

Belediye düğün salonunda verilen yemeğe, dul ve yetim aileleri, Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Müftü Osman Ormag ve diğer davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.