whatsapp

Yalıhüyük belediyesi aşure dağıttı

BELEDİYE 07.10.2017 - 08:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük belediyesi aşure dağıttı

Yalıhüyük Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.
Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçe meydanında yaptığı konuşmada, muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirtti. Dünya üzerinde yeni Kerbela'lar yaşanmamasını temenni ettiğini ifade eden Başkan Koçer, "Muharrem ayı Hz. Hüseyin ve beraberindekilerin Kerbela’da şehit edildiği bir aydır. Vatandaşlarımızın muharrem aylarını tebrik ederken bir yandan da Kerbela şehitlerini anıyor ve acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulması temennisiyle, birlik, beraberlik ve kardeşliğin tesis olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum" diye konuştu. Aşure etkinliğine Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Garnizon komutanı Üst teğ. Hakan Doğan, Müftü Osman Ormağ, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar katıldı.
Yalıhüyük Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, ilçe meydanında yaptığı konuşmada, muharrem ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirtti.

Dünya üzerinde yeni Kerbela'lar yaşanmamasını temenni ettiğini ifade eden Başkan Koçer, "Muharrem ayı Hz. Hüseyin ve beraberindekilerin Kerbela’da şehit edildiği bir aydır. Vatandaşlarımızın muharrem aylarını tebrik ederken bir yandan da Kerbela şehitlerini anıyor ve acılarını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm İslam coğrafyasında yaşanan acıların son bulması temennisiyle, birlik, beraberlik ve kardeşliğin tesis olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Aşure etkinliğine Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, Garnizon komutanı Üst teğ. Hakan Doğan, Müftü Osman Ormağ, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.