whatsapp

Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer'den Altay'a ziyaret

BELEDİYE 14.10.2017 - 18:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Yalıhüyük Belediye Başkanı Koçer'den Altay'a ziyaret

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Koçer, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Altay'ın sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri ile kendilerine örnek olduğunu söyledi. Belediyeler arası iş birliğine önem verdiklerini belirten Koçer, "Bundan sonra birçok proje ile Yalıhüyük ve Selçuklu Belediyesi olarak ortak projeler yapacağız. Bu güne kadar olan katkıları ve bundan sonra yapacakları desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. Altay ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Koçer'e teşekkür etti.
Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Koçer, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Altay'ın sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri ile kendilerine örnek olduğunu söyledi.

Belediyeler arası iş birliğine önem verdiklerini belirten Koçer, "Bundan sonra birçok proje ile Yalıhüyük ve Selçuklu Belediyesi olarak ortak projeler yapacağız. Bu güne kadar olan katkıları ve bundan sonra yapacakları desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Altay ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Koçer'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.