whatsapp

Voleybol turnuvası sonuçlandı

SPOR 26.05.2017 - 18:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Voleybol turnuvası sonuçlandı

Seydişehir belediyesi tarafından düzenlenen 9 takımın mücadele ettiği turnuvalar sonuçlandı.
Atatürk Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Kral Ekmek Voleybol takımı kupayı kazanan taraf oldu. Turnuva da Kral Ekmek şampiyon olurken, Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Ortakaraören Çağrı Petrol üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takım ise Tepecik Spor oldu. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş, sporun centilmenlik, kardeşlik ve ahlak olduğuna vurgu yaptı. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Karakuş, ‘’ Turnuvayı birlik beraberlik dayanışma ve kardeşlik amacıyla düzenledik. Sporu bu tür faaliyetlerle tabana yayılmasını sağlayacağız.’dedi. Daha sonra madalya töreniyle tamamlandı.
Seydişehir belediyesi tarafından düzenlenen 9 takımın mücadele ettiği turnuvalar sonuçlandı.

Atatürk Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Kral Ekmek Voleybol takımı kupayı kazanan taraf oldu.

Turnuva da Kral Ekmek şampiyon olurken, Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Ortakaraören Çağrı Petrol üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takım ise Tepecik Spor oldu.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş, sporun centilmenlik, kardeşlik ve ahlak olduğuna vurgu yaptı.

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Karakuş, ‘’ Turnuvayı birlik beraberlik dayanışma ve kardeşlik amacıyla düzenledik. Sporu bu tür faaliyetlerle tabana yayılmasını sağlayacağız.’dedi.

Daha sonra madalya töreniyle tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.