whatsapp

Vergi haftası kutlamaları

SİVİL TOPLUM 26.02.2018 - 10:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vergi haftası kutlamaları

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 29' uncu "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.
Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı. Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada  mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti. Verginin toplumun her kesimine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını belirten Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi. Daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve beraberindeki heyet etkinlikleri kapsamında Kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin bir şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması ödenen vergiler ile sağlanacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile vergi haftasının ülkemizin refahının artmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyorum.’’dedi. 
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 29' uncu "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.

Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı.
Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada  mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti.

Verginin toplumun her kesimine benimsetilmesi amacıyla kutlandığını belirten Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.

Daha sonra Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve beraberindeki heyet etkinlikleri kapsamında Kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin bir şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması ödenen vergiler ile sağlanacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile vergi haftasının ülkemizin refahının artmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyorum.’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.