whatsapp

Vergi haftası kutlamaları

GÜNDEM 28.02.2017 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vergi haftası kutlamaları

Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 28'inci "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.
Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı. Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada vergi bilincinin istenilen seviyeye yükseltilebilmesi için vergi mesuliyetinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirdi. Verginin toplumun her kesimlerine benimsetilmesi amacıyla vergi haftasının kutlandığını belirten. Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.
Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü 28'inci "Vergi Haftası" kutlamaları çerçevesinde etkinlik düzenledi.

Vergi haftası kutlamaları, Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve kurum çalışanlarının hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakması ile başladı.
Bahri Ceylan, burada yaptığı açıklamada vergi bilincinin istenilen seviyeye yükseltilebilmesi için vergi mesuliyetinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Verginin toplumun her kesimlerine benimsetilmesi amacıyla vergi haftasının kutlandığını belirten. Ceylan,  "Vergi Haftası vesilesiyle, mükelleflerimize, odalarımıza okul öğrencilerimize ziyaretler gerçekleştireceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.