whatsapp

Vatandaş siyaseti değil, okeyi tercih ediyor

ANALİZ 03.02.2019 - 01:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vatandaş siyaseti değil, okeyi tercih ediyor

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da kahve kahve dolaşarak kendilerini ve projelerini vatandaşlarla anlatmaya devam ediyor. Adaylar kahvelerde bu çalışmalarını sürdürürken bazen ilginç görüntülerde ortaya çıkıyor. Seydişehir’de bir kahvehaneyi ziyaret eden bir siyasi parti adayı ayakta konuşma yaptığı esnada kahve bulunanlar önlerinde ki okey oyununa devam etti. Bu ilginç manzarada konuşmacı bir yandan kendisini anlatırken, vatandaşların buna ilgi göstermeyerek masada ki arkadaşları ile birlikte okey oyununu sürdürmesi son derece dikkat çekti. O anı değerlendirenler, “Vatandaş siyaseti değil okeyi tercih etti” yorumuyla vatandaşların ilgisiz oldukları göründü.

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da kahve kahve dolaşarak kendilerini ve projelerini vatandaşlarla anlatmaya devam ediyor.

Adaylar kahvelerde bu çalışmalarını sürdürürken bazen ilginç görüntülerde ortaya çıkıyor.

Seydişehir’de bir kahvehaneyi ziyaret eden bir siyasi parti adayı ayakta konuşma yaptığı esnada kahve bulunanlar önlerinde ki okey oyununa devam etti. Bu ilginç manzarada konuşmacı bir yandan kendisini anlatırken, vatandaşların buna ilgi göstermeyerek masada ki arkadaşları ile birlikte okey oyununu sürdürmesi son derece dikkat çekti.

O anı değerlendirenler, “Vatandaş siyaseti değil okeyi tercih etti” yorumuyla vatandaşların ilgisiz oldukları göründü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.