whatsapp

Vatandaş problemini doğrudan başkana iletiyor

BELEDİYE 07.02.2018 - 10:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Vatandaş problemini doğrudan başkana iletiyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, haftanın her günü düzenlenen halk gününde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.
İlçenin farklı mahallelerinde halkın talep ve görüşlerini yerinde dinlediğini belirten Başkan Tutal, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhununu pkiştirdiklerini dile getirdi. Yapılan hizmetleri aktardıklarını kaydeden Tutal, ‘’ Bugün Taşağıl Mahallemizin eksiklerini yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümü için kendilerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımız direk olarak bana sorunlarını söylüyorlar. Belediye Başkanı olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz.” dedi. Ziyaretlere, Birim Müdürleri, Meclis üyeleri eşlik etti.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, haftanın her günü düzenlenen halk gününde vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

İlçenin farklı mahallelerinde halkın talep ve görüşlerini yerinde dinlediğini belirten Başkan Tutal, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhununu pkiştirdiklerini dile getirdi.

Yapılan hizmetleri aktardıklarını kaydeden Tutal, ‘’ Bugün Taşağıl Mahallemizin eksiklerini yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümü için kendilerini ziyaret ettik. Vatandaşlarımız direk olarak bana sorunlarını söylüyorlar. Belediye Başkanı olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz.” dedi.

Ziyaretlere, Birim Müdürleri, Meclis üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.