whatsapp

Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklu 1 gözaltı

ASAYİŞ 26.12.2019 - 20:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklu 1 gözaltı

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Konya-Antalya çevre yolunda uygulama noktasında biri bayan 4 uyuşturucu taciri yakalandı. Antalya istikametinden Seydişehir e gelen yolcu otobüsünde yapılan kontrolde durumundan şüphelenilen Kenan K adlı şahsın üzerinden 156 gr eroin maddesi yakalanmış olup şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturması sürüyor. Diğer bir olay ise,  Emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında tertibat alınarak 42 H 2076 plakalı şüpheli araç durduruldu. Yapılan arama neticesinde araçta 79 adet extacy hap, kullanıma hazır halde toplamda 81 gr olan 17 fişek esrar maddesi ele geçirilerek araçta bulunan İ. Turan, Y. Tosun ve E. Ergun isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı. Her üç şahısın da polis tarafından yapılan soruşturma sonrası adliyeye sevk edilip çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Konya-Antalya çevre yolunda uygulama noktasında biri bayan 4 uyuşturucu taciri yakalandı.

Antalya istikametinden Seydişehir e gelen yolcu otobüsünde yapılan kontrolde durumundan şüphelenilen Kenan K adlı şahsın üzerinden 156 gr eroin maddesi yakalanmış olup şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturması sürüyor.

Diğer bir olay ise,  Emniyet ekipleri tarafından uygulama noktasında tertibat alınarak 42 H 2076 plakalı şüpheli araç durduruldu.

Yapılan arama neticesinde araçta 79 adet extacy hap, kullanıma hazır halde toplamda 81 gr olan 17 fişek esrar maddesi ele geçirilerek araçta bulunan İ. Turan, Y. Tosun ve E. Ergun isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.

Her üç şahısın da polis tarafından yapılan soruşturma sonrası adliyeye sevk edilip çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.