whatsapp

Umut Oran Seydişehir’e gelecek

SİYASET 09.02.2019 - 22:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Umut Oran Seydişehir’e gelecek

CHP eski milletvekili, eski Genel Başkan Yardımcısı, İşadamı Umut ORAN, CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek olmak ve değerli halkımızla buluşmak için Seydişehir’e geliyor. Seçim çalışmalarını hızlı şekilde yürüten Mehmet Katlav; Muharrem İnce'nin ziyaretinden sonra Umut Oran'nın ziyaretinin önemini vurguladı. Umut Oran' nın tekstilci kimliği, iş adamı olması, işçi haklarının sonsuz savunucusu olması bu ziyareti ayrıca anlamlandırdığını bildirdi. Sabah erken saatte başlayacak programla geniş kesimden halk kitleleriyle buluşulacağını belirten Katlav; bütün Seydişehir halkını geniş katılımlı programlarına davet etti. Tarih: 11 Şubat 2019 Pazartesi  saat:10.00      Karşılama ve Taşıyıcılar Koop. Nakliyeci Esnafı ile Kahvaltı Saat:11.00      Tekstil İşletmesine ziyaret. Saat:12.00     Beybo A.Ş.' de öğle yemeği ve İşçiler ile Buluşma Saat:13.30     Ziraat Odası Ziyaret Saat:14.30     Esnaf Kefalet Odası Ziyaret Saat:15.30     Seyit Harun Camii ve Çarşı Meydanı Ziyareti Saat:17.00     Seçim Bürosunda Partililer ile Buluşma Saat:19.30     Taraşçı Mahallesinde Halk Buluşması Saat:20.45     Akçalar Mahallesinde Halk Bulışması Saat:22.00     Bostandere Mahallesinde Halk Buluşması

CHP eski milletvekili, eski Genel Başkan Yardımcısı, İşadamı Umut ORAN, CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav’a destek olmak ve değerli halkımızla buluşmak için Seydişehir’e geliyor.

Seçim çalışmalarını hızlı şekilde yürüten Mehmet Katlav; Muharrem İnce'nin ziyaretinden sonra Umut Oran'nın ziyaretinin önemini vurguladı. Umut Oran' nın tekstilci kimliği, iş adamı olması, işçi haklarının sonsuz savunucusu olması bu ziyareti ayrıca anlamlandırdığını bildirdi. Sabah erken saatte başlayacak programla geniş kesimden halk kitleleriyle buluşulacağını belirten Katlav; bütün Seydişehir halkını geniş katılımlı programlarına davet etti.

Tarih: 11 Şubat 2019 Pazartesi 

saat:10.00      Karşılama ve Taşıyıcılar Koop. Nakliyeci Esnafı ile Kahvaltı

Saat:11.00      Tekstil İşletmesine ziyaret.

Saat:12.00     Beybo A.Ş.' de öğle yemeği ve İşçiler ile Buluşma

Saat:13.30     Ziraat Odası Ziyaret

Saat:14.30     Esnaf Kefalet Odası Ziyaret

Saat:15.30     Seyit Harun Camii ve Çarşı Meydanı Ziyareti

Saat:17.00     Seçim Bürosunda Partililer ile Buluşma

Saat:19.30     Taraşçı Mahallesinde Halk Buluşması

Saat:20.45     Akçalar Mahallesinde Halk Bulışması

Saat:22.00     Bostandere Mahallesinde Halk Buluşması

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.