whatsapp

Ulukapı mahallesi asfaltlama çalışması tamamlandı

BELEDİYE 18.09.2020 - 01:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ulukapı mahallesi asfaltlama çalışması tamamlandı

Seydişehir Belediyesi, Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmasını tamamladı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan çalışmada ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada olduklarını kaydetti. Başkan Tutal; “Ana arterlerimizden olan Ulukapı Mahallemizde 5 Bin 500 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak aldık. Alt yapı sorunları tamamlanan caddemizde asfalt serimini tamamladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise ihtiyacımız dâhilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yol, girilmeyen sokak kalmayacağını söylemiştik. Önceliğimiz her zaman hemşerilerimizden gelen taleplerdir. Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Bu çalışmaların büyük çoğunluğu bir ilçe belediyesinin bütçesinin kaldırabileceği çalışmalar değil. Bu çalışmalarımızı ve projelerimizi Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışmak suretiyle hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu. Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Şenarslan; ”Yaklaşık iki hafta gibi kısa sürede Mahallemiz ve Fatih Sultan Mehmet Caddemizde başlayan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyemize şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum “dedi.

Seydişehir Belediyesi, Ulukapı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapılan çalışmada ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada olduklarını kaydetti.

Başkan Tutal; “Ana arterlerimizden olan Ulukapı Mahallemizde 5 Bin 500 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak aldık. Alt yapı sorunları tamamlanan caddemizde asfalt serimini tamamladık. Freze ile aldığımız eski asfaltımızı ise ihtiyacımız dâhilinde dolgu malzemesi olarak kullanıyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılmayan yol, girilmeyen sokak kalmayacağını söylemiştik. Önceliğimiz her zaman hemşerilerimizden gelen taleplerdir. Amacımız, ilçemizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek. Bu çalışmaların büyük çoğunluğu bir ilçe belediyesinin bütçesinin kaldırabileceği çalışmalar değil. Bu çalışmalarımızı ve projelerimizi Büyükşehir Belediyemizle beraber çalışmak suretiyle hayata geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Ulukapı Mahallesi Muhtarı Ömer Şenarslan; ”Yaklaşık iki hafta gibi kısa sürede Mahallemiz ve Fatih Sultan Mehmet Caddemizde başlayan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyemize şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.