whatsapp

Ülkü Ocaklarından 15 tatil faaliyetleri

SİVİL TOPLUM 27.01.2020 - 19:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ülkü Ocaklarından 15 tatil faaliyetleri

Seydişehir Ülkü Ocakları tarafından toplumda kitap okuma ve satranç oynama alışkanlığının artmasına destek olmak amacıyla "Meydan Okuyan Değil, Kitap Okuyan ve Satranç Oynayan Gençlik" adıyla 15 tatil boyunca faaliyet programı oluşturmuştur. Okumanın önemine değinen Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı, şöyle konuştu: "Okuyan insan bilgiye daha hızlı sahip olur, güvenilir kaynaklara ulaşır ve bilgileri sorgular. Okumayan insan ise ona ne denilirse körü körüne, taassupla, bağnazlıkla kabul eder. İnsanoğlu doğumla başlayıp ölümle son bulacak hayat yolunda sürekli bir değişim, sürekli bir gelişme ve yenileşme içerisindedir. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın zekâlarını ve fikirlerini dikkate almışızdır ve alacağız bu kapsamda ‘satranç’ ve diğer strateji oyunlarımızı ocağımızda tüm genç kardeşlerimizle buluşturacağız. Son olaraktan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş'in dediği gibi, okumayan, araştırmayan, sorgulamayan kişiler bu cephenin arkasında su bile taşıyamayacak. Biz Seydişehir Ülkü Ocakları, düşünen, konuşan, fikir üreten ve uygulayan bir Türk gençliği hayal ediyoruz. İdeallerimiz için projeler geliştirmeye ve gençlerimizin eğitimlerine destek olmaya devam edeceğiz. Tüm Seydişehirli gençlerimizi ocağımıza davet ediyor bu tatillerini boş geçirmemelerini temenni ediyorum” dedi.

Seydişehir Ülkü Ocakları tarafından toplumda kitap okuma ve satranç oynama alışkanlığının artmasına destek olmak amacıyla "Meydan Okuyan Değil, Kitap Okuyan ve Satranç Oynayan Gençlik" adıyla 15 tatil boyunca faaliyet programı oluşturmuştur.

Okumanın önemine değinen Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı, şöyle konuştu: "Okuyan insan bilgiye daha hızlı sahip olur, güvenilir kaynaklara ulaşır ve bilgileri sorgular. Okumayan insan ise ona ne denilirse körü körüne, taassupla, bağnazlıkla kabul eder. İnsanoğlu doğumla başlayıp ölümle son bulacak hayat yolunda sürekli bir değişim, sürekli bir gelişme ve yenileşme içerisindedir. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın zekâlarını ve fikirlerini dikkate almışızdır ve alacağız bu kapsamda ‘satranç’ ve diğer strateji oyunlarımızı ocağımızda tüm genç kardeşlerimizle buluşturacağız. Son olaraktan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan Ateş'in dediği gibi, okumayan, araştırmayan, sorgulamayan kişiler bu cephenin arkasında su bile taşıyamayacak. Biz Seydişehir Ülkü Ocakları, düşünen, konuşan, fikir üreten ve uygulayan bir Türk gençliği hayal ediyoruz. İdeallerimiz için projeler geliştirmeye ve gençlerimizin eğitimlerine destek olmaya devam edeceğiz. Tüm Seydişehirli gençlerimizi ocağımıza davet ediyor bu tatillerini boş geçirmemelerini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.