whatsapp

Ülkü ocaklarında anma programı

SİVİL TOPLUM 27.11.2018 - 20:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ülkü ocaklarında anma programı

Seydişehir Ülkü Ocakları 101. Doğum gününde Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı. Ocak binasında gerçekleşen programa çok sayıda ülkü ocaklı katıldı. Programda  Kuran tilaveti yapıldı. Başbuğ Alparslan Türkeş'in ruhuna okunan hatimlerin duası yapıldı. Eğitim masası tarafından Alparslan Türkeş'in hayatı ve mücadelesi anlatıldı. Ocak başkanı Orhan Balcı,"  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrinde mücadeleye devam ediyoruz. Hiç bir zorluk bizi yolumuzdan döndüremez. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost düşman herkes emin olsun. Doğumunun 101. yılında Başbuğ'umuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun ." dedi. 

Seydişehir Ülkü Ocakları 101. Doğum gününde Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı.

Ocak binasında gerçekleşen programa çok sayıda ülkü ocaklı katıldı. Programda 
Kuran tilaveti yapıldı. Başbuğ Alparslan Türkeş'in ruhuna okunan hatimlerin duası yapıldı. Eğitim masası tarafından Alparslan Türkeş'in hayatı ve mücadelesi anlatıldı.

Ocak başkanı Orhan Balcı,"  Dün olduğu gibi bugün de davamızın ve liderimizin emrinde mücadeleye devam ediyoruz. Hiç bir zorluk bizi yolumuzdan döndüremez. Son nefesimize kadar Başbuğumuzun çizgisinde ona layık evlatlar olarak mücadelemizi sürdüreceğimizden dost düşman herkes emin olsun. Doğumunun 101. yılında Başbuğ'umuzu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad mekânı cennet olsun ." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.