whatsapp

Ülkü ocağı yönetiminden ziyaretler

SİVİL TOPLUM 22.03.2018 - 03:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ülkü ocağı yönetiminden ziyaretler

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan BALCI ve yönetimi Seydişehir Kaymakamı Sayın Aydın Erdoğanı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette, eğitim-öğretim konusu, Türk gençlerinin karşısına çıkabilecek sorunların neler olduğunu, yapılabilecek faaliyetler gibi konular konuşularak, bilgi alışverişinde bulunuldu. Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan BALCI ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali DENİZ’i ziyaret etti.  Orhan BALCI yapmış oldukları faaliyetler hakkında Başhekim Seyit Ali DENİZ’ibilgilendirdi. Lise ve Üniversitede bulunan teşkilat mensuplarının her hafta düzenli olarak eğitim seminerlerinin devam ettiğini söyleyen Balcı, uyuşturucu konusunda da yapmış oldukları çalışmaları aktardı. İlçede çok sayıda genç çakmak gazı, bali, hap gibi maddelerle kendilerini zehirlediklerini ve Ülkü Ocakları olarak sürekli sahada gençleri bilgilendirip bağımlılıkla mücadele etmeye çalıştıklarını ifade etti. Mücadelenin ilçedeki tüm dinamiklerin harekete geçirilip yekpare çalışma ile daha verimli sonuçlar alınabileceğini vurgulayan BALCI en büyük sorumluluğun ailede olduğunu da vurguladı. Başhekim Seyit Ali DENİZ; Ülkü Ocaklarının faaliyetlerini takip ettiklerini uyuşturucu ile mücadelede destek olacaklarını söyledi. Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı  ve yönetimi, ilçe Emniyet Müdürlüğünü makamlarında ziyaret ettiler. Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Orhan Balcı , Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaretinde bulunduklarını ifade eden,BALCI “Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı bizlerin göz bebeğidir. Hepimiz biliyoruz ki  İlçe Emniyet Müdürlüğü cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmekte. Her kademesi ile özverili çalışan  Emniyet teşkilatı her zaman   halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta ve cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadır. Emniyet teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerdir.” dedi. Emniyet Müdürlüğü; ‘’ ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretleriniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Seydişehir ilçesi gibi kadim bir ilçe ’de  görev yapmak bizlere  gurur vericidir. Şuna emin olun ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük ve güçlü bir devlettir. Hep beraber ülkemizin güçlü yarınlara ulaşması için mücadele etmeliyiz. Elimizde kalan son vatan parçasına ne pahasına olursa olsun sahip çıkmalıyız. Tekrar ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılar ve hayırlı görevler dileriz.”Dedi
Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan BALCI ve yönetimi Seydişehir Kaymakamı Sayın Aydın Erdoğanı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, eğitim-öğretim konusu, Türk gençlerinin karşısına çıkabilecek sorunların neler olduğunu, yapılabilecek faaliyetler gibi konular konuşularak, bilgi alışverişinde bulunuldu.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan BALCI ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Seyit Ali DENİZ’i ziyaret etti. 
Orhan BALCI yapmış oldukları faaliyetler hakkında Başhekim Seyit Ali DENİZ’ibilgilendirdi.

Lise ve Üniversitede bulunan teşkilat mensuplarının her hafta düzenli olarak eğitim seminerlerinin devam ettiğini söyleyen Balcı, uyuşturucu konusunda da yapmış oldukları çalışmaları aktardı.

İlçede çok sayıda genç çakmak gazı, bali, hap gibi maddelerle kendilerini zehirlediklerini ve Ülkü Ocakları olarak sürekli sahada gençleri bilgilendirip bağımlılıkla mücadele etmeye çalıştıklarını ifade etti. Mücadelenin ilçedeki tüm dinamiklerin harekete geçirilip yekpare çalışma ile daha verimli sonuçlar alınabileceğini vurgulayan BALCI en büyük sorumluluğun ailede olduğunu da vurguladı.
Başhekim Seyit Ali DENİZ; Ülkü Ocaklarının faaliyetlerini takip ettiklerini uyuşturucu ile mücadelede destek olacaklarını söyledi.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Balcı  ve yönetimi, ilçe Emniyet Müdürlüğünü makamlarında ziyaret ettiler.

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Orhan Balcı , Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaretinde bulunduklarını ifade eden,BALCI “Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı bizlerin göz bebeğidir. Hepimiz biliyoruz ki  İlçe Emniyet Müdürlüğü cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmekte. Her kademesi ile özverili çalışan  Emniyet teşkilatı her zaman   halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta ve cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadır. Emniyet teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerdir.” dedi.

Emniyet Müdürlüğü; ‘’ ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Ziyaretleriniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Seydişehir ilçesi gibi kadim bir ilçe ’de  görev yapmak bizlere  gurur vericidir. Şuna emin olun ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok büyük ve güçlü bir devlettir. Hep beraber ülkemizin güçlü yarınlara ulaşması için mücadele etmeliyiz. Elimizde kalan son vatan parçasına ne pahasına olursa olsun sahip çıkmalıyız. Tekrar ziyaretlerinizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılar ve hayırlı görevler dileriz.”Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.