whatsapp

Uğuroğlu, partinin kuruluş tarihini açıkladı

SİYASET 29.08.2019 - 12:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Uğuroğlu, partinin kuruluş tarihini açıkladı

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü “Babacan’ın partisinin tarihini açıklıyorum” başlıklı yazısında partinin kurulacağı tarihi açıkladı. Uğuroğlu, yeni parti kuruluşu için çalışmalara hız veren Ali Babacan’ın partisinin kuruluş tarihini büyük oranda netleştirdiği, yakın bir süre içinde de ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, kuracağı partinin hedeflerini ve temel ilkelerini açıklamaya hazırlandığı ifade edildi. Orhan Uğuroğlu, “Babacan’ın ‘ekonomi, eğitim, sağlık, güvenlik, dış politika, medya, çalışma hayatı, çevre’ gibi birçok alanda komisyonlar kurarak partinin programını hazırlamaya başladığını da vurgulayayım” ifadelerini kullandı. “Babacan ise henüz medya önüne çıkmadı ama burada ilk kez açıklayayım” diyen Uğuroğlu, tarihi şöyle yazdı: “Abdullah Gül önderliğindeki Ali Babacan’ın partisinin ne zaman kurulacağını ilk kez açıklayayım. Kuruluş tarihi: 02.02.2020" ifadelerini kullandı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü “Babacan’ın partisinin tarihini açıklıyorum” başlıklı yazısında partinin kurulacağı tarihi açıkladı.

Uğuroğlu, yeni parti kuruluşu için çalışmalara hız veren Ali Babacan’ın partisinin kuruluş tarihini büyük oranda netleştirdiği, yakın bir süre içinde de ilk kez kamuoyu önüne çıkarak, kuracağı partinin hedeflerini ve temel ilkelerini açıklamaya hazırlandığı ifade edildi.

Orhan Uğuroğlu, “Babacan’ın ‘ekonomi, eğitim, sağlık, güvenlik, dış politika, medya, çalışma hayatı, çevre’ gibi birçok alanda komisyonlar kurarak partinin programını hazırlamaya başladığını da vurgulayayım” ifadelerini kullandı.

“Babacan ise henüz medya önüne çıkmadı ama burada ilk kez açıklayayım” diyen Uğuroğlu, tarihi şöyle yazdı: “Abdullah Gül önderliğindeki Ali Babacan’ın partisinin ne zaman kurulacağını ilk kez açıklayayım. Kuruluş tarihi: 02.02.2020" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.