whatsapp

Uğur İbrahim Altay, Seydişehir'de

SİYASET 07.04.2017 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Uğur İbrahim Altay, Seydişehir'de

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir’i ziyaret etti.
Türkiye'nin her alanda istikrarı yakalayacağını vurgulayan Başkan Uğur İbrahim Altay, 16 Nisan’da ülkenin önünde aydınlık bir kapı açılacağını söyledi. Güçlü bir ülke, güçlü bir demokrasi, güçlü bir meclis için "evet" oylarıyla destek verilmesini isteyen Başkan Altay şunları söyledi;  “Bu sistemde engelli koşu yok, sürekli koşu, büyüme, refah var. Daha az bürokrasi var, Bu sistemde beraberlik var, birlik var. Birlikte zenginiz, ötekileştirme yok. Yüzde 50'den fazla oy alabilen cumhurbaşkanı adayı, yine milletin seçtiği milletvekilleri ile birlikte ülkeyi yönetecek. Onun için burada ayrılık olmaz, ötekileştirme olmaz" diye konuştu. Altay, Vatandaşları 14 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek Konya mitingine davet etti. Ziyaretlerde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır belediye Başkanı İbrahim Gün bulundu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir’i ziyaret etti.

Türkiye'nin her alanda istikrarı yakalayacağını vurgulayan Başkan Uğur İbrahim Altay, 16 Nisan’da ülkenin önünde aydınlık bir kapı açılacağını söyledi.

Güçlü bir ülke, güçlü bir demokrasi, güçlü bir meclis için "evet" oylarıyla destek verilmesini isteyen Başkan Altay şunları söyledi;  “Bu sistemde engelli koşu yok, sürekli koşu, büyüme, refah var. Daha az bürokrasi var, Bu sistemde beraberlik var, birlik var. Birlikte zenginiz, ötekileştirme yok. Yüzde 50'den fazla oy alabilen cumhurbaşkanı adayı, yine milletin seçtiği milletvekilleri ile birlikte ülkeyi yönetecek. Onun için burada ayrılık olmaz, ötekileştirme olmaz" diye konuştu.

Altay, Vatandaşları 14 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek Konya mitingine davet etti.

Ziyaretlerde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bozkır belediye Başkanı İbrahim Gün bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.