whatsapp

Ucube iş merkezi yıkılıyor

BELEDİYE 15.11.2017 - 11:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ucube iş merkezi yıkılıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde çarşı merkezinde bulunan 3 katlı iş merkezi Seyyid Harun Çevre Projesi çevre düzenlemesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.
Büyükşehir Belediyesince yıkılması planlanan 1996 yılında yapılan iş merkezi Başkan Tahir Akyürek’in katıldığı programla yıkılmaya başlatılan Seyyid Harun Projesi çevre düzenlemesi kapsamında tarihi yapıların etrafını peyzaj çerçevesinde başlandı. Seydişehir’e 108 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Akyürek, “Belediyemizce Seydişehir Mahallesindeki Seyyid Harun Projesi çalışmaları son hızıyla devam ediyor. 3 etaplık 1 proje hazırlandı. 1. Etap şu anda yıkımını başlattığımız alan. Toplam kamulaştırma alanı 8294 metrekare. 6170 metrekaresi şu anda bu etapta kamulaştırılmış durumda. Şu anda yıkımını yapacak olduğumuz yer de belediyemize ait. Böylece belediyemiz de fedakârlık yapmış oluyor. Altındaki özel mülkiyetlerin de bedeli ödendi. Toplam proje alanının yaklaşık 3 te 1’i şu anda hayata geçme sürecinde, inşallah Başkan Mehmet Bey ile birlikte burada böyle güzel bir oluşumu hayata geçirmiş olacağız. 52 işyerinden 33’ünde kamulaştırmayı sağlamışız. Büyükşehir olarak toplam 10 Milyon Liralık bir bütçe ayırdık. İlçe belediyemizin de ayrıca katkısı var. İnşallah güzel bir projeyi bugün hayata geçirme noktasındayız.” şeklinde konuştu.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde çarşı merkezinde bulunan 3 katlı iş merkezi Seyyid Harun Çevre Projesi çevre düzenlemesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Büyükşehir Belediyesince yıkılması planlanan 1996 yılında yapılan iş merkezi Başkan Tahir Akyürek’in katıldığı programla yıkılmaya başlatılan Seyyid Harun Projesi çevre düzenlemesi kapsamında tarihi yapıların etrafını peyzaj çerçevesinde başlandı.

Seydişehir’e 108 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Akyürek, “Belediyemizce Seydişehir Mahallesindeki Seyyid Harun Projesi çalışmaları son hızıyla devam ediyor. 3 etaplık 1 proje hazırlandı. 1. Etap şu anda yıkımını başlattığımız alan. Toplam kamulaştırma alanı 8294 metrekare. 6170 metrekaresi şu anda bu etapta kamulaştırılmış durumda. Şu anda yıkımını yapacak olduğumuz yer de belediyemize ait. Böylece belediyemiz de fedakârlık yapmış oluyor. Altındaki özel mülkiyetlerin de bedeli ödendi. Toplam proje alanının yaklaşık 3 te 1’i şu anda hayata geçme sürecinde, inşallah Başkan Mehmet Bey ile birlikte burada böyle güzel bir oluşumu hayata geçirmiş olacağız. 52 işyerinden 33’ünde kamulaştırmayı sağlamışız. Büyükşehir olarak toplam 10 Milyon Liralık bir bütçe ayırdık. İlçe belediyemizin de ayrıca katkısı var. İnşallah güzel bir projeyi bugün hayata geçirme noktasındayız.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.