whatsapp

Tutal, sabah namazında çocuklarla buluştu

EĞİTİM 25.07.2018 - 11:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, sabah namazında çocuklarla buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal sabah namazında çocuklarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sabah namazında Aydoğdu Camii’nde çocuklarla namaz kılıp kahvaltı yaptı. Camilerin çocuklarla şenlendiğini belirten Başkan Tutal, çocukları motive etmek için ziyaret ettiğini söyledi. Her sabah Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz ile birlikte bir camiye gittiklerini kaydeden Tutal, ‘’Gençlerimize kitap, hadis ve ayet kartelaları hediye ediyoruz. Cemaat ve çocuklarımızla birlikte namaz sonrası kahvaltı yapıyoruz. İlçede bin 700 çocuğumuz yaz eğitim görüyor. Ben bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal sabah namazında çocuklarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sabah namazında Aydoğdu Camii’nde çocuklarla namaz kılıp kahvaltı yaptı.

Camilerin çocuklarla şenlendiğini belirten Başkan Tutal, çocukları motive etmek için ziyaret ettiğini söyledi.

Her sabah Meclis Üyelerimiz ve Birim Müdürlerimiz ile birlikte bir camiye gittiklerini kaydeden Tutal, ‘’Gençlerimize kitap, hadis ve ayet kartelaları hediye ediyoruz. Cemaat ve çocuklarımızla birlikte namaz sonrası kahvaltı yapıyoruz. İlçede bin 700 çocuğumuz yaz eğitim görüyor. Ben bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.