whatsapp

Tutal'dan Başhekim Deniz'e ziyaret

BELEDİYE 26.12.2017 - 11:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal'dan Başhekim Deniz'e ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Op. Dr. Seyit Ali Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başhekim Ali Deniz'i makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Tutal, kendisine yeni görevinde başarı diledi. Hizmet etmek için göreve geldiğini kaydeden Op. Dr. Ali Deniz; yeni hastanenin biran önce açılabilmesi için ellerinde geleni yapacaklarını belirtti. Başhekim Deniz;" Hastaların güven duyacakları, ihtiyaçlarının karşılanacağı, çalışanların ise memnuniyetinin üst seviyede olacağı bir çalışma hedefindeyiz" dedi. Başkan Tutal,;" geçtiğimiz hafta atanan Başhekimimize hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Seydişehir'e en güzel şekilde hizmet edeceklerine inanıyorum. Seydişehir Belediyesi olarak her anlamda destek vermeye hazırız. Genişleyen kadrosu ve yeni hizmet binası ile Devlet Hastanemiz inşallah en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Op. Dr. Seyit Ali Deniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başhekim Ali Deniz'i makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Tutal, kendisine yeni görevinde başarı diledi.

Hizmet etmek için göreve geldiğini kaydeden Op. Dr. Ali Deniz; yeni hastanenin biran önce açılabilmesi için ellerinde geleni yapacaklarını belirtti.

Başhekim Deniz;" Hastaların güven duyacakları, ihtiyaçlarının karşılanacağı, çalışanların ise memnuniyetinin üst seviyede olacağı bir çalışma hedefindeyiz" dedi.

Başkan Tutal,;" geçtiğimiz hafta atanan Başhekimimize hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Seydişehir'e en güzel şekilde hizmet edeceklerine inanıyorum. Seydişehir Belediyesi olarak her anlamda destek vermeye hazırız. Genişleyen kadrosu ve yeni hizmet binası ile Devlet Hastanemiz inşallah en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.