whatsapp

Tutal, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi

BELEDİYE 10.06.2018 - 12:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tutal, asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 1. Mahallesi'nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.
Ekiplerin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaşam kalitesini yükselten ve ilçenin çehresini değiştiren altyapı ve asfalt çalışmalarının planlı ve programlı olarak devam ettiğini söyledi. Çalışmaları ilçeye değer katacağına vurgu yapan Başkan Tutal, “Halkımızla ve muhtarlarımızla yapılan istişareler neticesinde altyapı ve asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hemşerilerimiz için modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza sezon boyunca devam edeceğiz. 55 mahallenin her caddesine her sokağına hizmet götürüyoruz. Biz güzel yolları yapıyoruz, ancak yollarda hız yapıyorlar, trafik kurallarına uymuyorlar. Ben vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Yolun güzelliği size bir zarar vermesin sizin mutluluğunuzu arttırsın. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Alaylar 1. Mahallesi'nde asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplerin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaşam kalitesini yükselten ve ilçenin çehresini değiştiren altyapı ve asfalt çalışmalarının planlı ve programlı olarak devam ettiğini söyledi.

Çalışmaları ilçeye değer katacağına vurgu yapan Başkan Tutal, “Halkımızla ve muhtarlarımızla yapılan istişareler neticesinde altyapı ve asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hemşerilerimiz için modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza sezon boyunca devam edeceğiz. 55 mahallenin her caddesine her sokağına hizmet götürüyoruz. Biz güzel yolları yapıyoruz, ancak yollarda hız yapıyorlar, trafik kurallarına uymuyorlar. Ben vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Yolun güzelliği size bir zarar vermesin sizin mutluluğunuzu arttırsın. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.