whatsapp

Türk Kızılayına Kan Bağışı Yapıldı

SAĞLIK 21.01.2018 - 10:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Kızılayına Kan Bağışı Yapıldı

Konya Türk Kızılayı kan merkezi Seydişehir’de bağış kampanyası başlattı.
Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, Özellikle kış mevsiminde düşen kan bağış oranıyla stokların bitme durumuna gelmesi üzerine ilçede kan bağışı seferberliği başlattıklarını belirtti. 3 Günde 312 ünite kan bağışı yapıldığına dikkat çeken Balcı, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na destek amacıyla ilçemizde kan toplama kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında amirinden, memuruna, askerinden, polisine, öğretmeninden, öğrencisine, kadınıyla, erkeğiyle, çiftçisiyle kan vermede yarışan kardeşlerimize kurumum adına teşekkür ediyorum. Yeter ki ülkemizde hayatlar kurtulsun. Verdiğimiz kan belki de denizde bir iki damladır. Ama alıcı olan insanların hayatını kurtaracağını biliyoruz.” dedi.
Konya Türk Kızılayı kan merkezi Seydişehir’de bağış kampanyası başlattı.

Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, Özellikle kış mevsiminde düşen kan bağış oranıyla stokların bitme durumuna gelmesi üzerine ilçede kan bağışı seferberliği başlattıklarını belirtti.

3 Günde 312 ünite kan bağışı yapıldığına dikkat çeken Balcı, “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla hareket eden Türk Kızılayı’na destek amacıyla ilçemizde kan toplama kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında amirinden, memuruna, askerinden, polisine, öğretmeninden, öğrencisine, kadınıyla, erkeğiyle, çiftçisiyle kan vermede yarışan kardeşlerimize kurumum adına teşekkür ediyorum. Yeter ki ülkemizde hayatlar kurtulsun. Verdiğimiz kan belki de denizde bir iki damladır. Ama alıcı olan insanların hayatını kurtaracağını biliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.