whatsapp

Türk Kızılay’ı, maske ve dezenfektan dağıttı

SİVİL TOPLUM 30.04.2020 - 13:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Kızılay’ı, maske ve dezenfektan dağıttı

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi tarafından vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı. Seydişehir Kızılay Meydanı Hürriyet Caddesi üzerinde dağıtılan maske ve dezenfektanlar adeta kapışıldı. Türk Kızılay’ı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, “Vatandaşlara 2 bine maske ile 2000 dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdik. Diğer yandan genel merkezimiz tarafından gelen 600 gıda kolisi 750 adet kıyma ve kavurma dağıtıldı. 3 günlük sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü her vatandaşımızın evine her gün bir pide ekmek vereceğiz. 126 yaşlı aileye de Kızılay’ın fitre ve zekât fonundan toplam 30 bin 400 lirayı ziraat bankası aracılığıyla veriyoruz. Yaptığımız yardımlar geçen yılların tam 3 katıdır. Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şubesi tarafından vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı.

Seydişehir Kızılay Meydanı Hürriyet Caddesi üzerinde dağıtılan maske ve dezenfektanlar adeta kapışıldı.

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, “Vatandaşlara 2 bine maske ile 2000 dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdik. Diğer yandan genel merkezimiz tarafından gelen 600 gıda kolisi 750 adet kıyma ve kavurma dağıtıldı. 3 günlük sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü her vatandaşımızın evine her gün bir pide ekmek vereceğiz. 126 yaşlı aileye de Kızılay’ın fitre ve zekât fonundan toplam 30 bin 400 lirayı ziraat bankası aracılığıyla veriyoruz. Yaptığımız yardımlar geçen yılların tam 3 katıdır. Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.