whatsapp

Türk Kızılay'ı kurban bağışı kampanyası

SİVİL TOPLUM 13.08.2018 - 12:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Kızılay'ı kurban bağışı kampanyası

Kızılay Derneği Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, 2018 yılı vekâletle kurban kesimi kampanyasının ilgi gördüğünü belirtti. Başkan Tevfik Balcı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırsever vatandaşlara seslenerek, vekâletle bağışlarını Kızılay’a yapabileceklerini söyledi. 2018 yılı vekâletle kurban kesim kampanyasının devam ettiğini belirten Başkan Balcı, ‘’Kurban kesim kampanyası kampanyasında yurt içi bir hisse bedeli 750 TL, yurt dışı için de 590 liradır. Türkiye Kızılay Derneğinin kurbanlıkları tamamen İslami usullere göre keser. Et ve süt kurumu kombinalarında birer kiloluk konserve ve kavurma olarak yapılarak bize tekrar gelir, bizde bunları Seydişehir’de fakir fukaraya dağıtırız. Hayırseverlerimizin bağışlayacağı vekâlet kurbanlıklar en çaresiz zamanlarda fakirlerimizin sofrasında yıl süresince yer alacaktır" dedi.

Kızılay Derneği Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, 2018 yılı vekâletle kurban kesimi kampanyasının ilgi gördüğünü belirtti.
Başkan Tevfik Balcı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırsever vatandaşlara seslenerek, vekâletle bağışlarını Kızılay’a yapabileceklerini söyledi.

2018 yılı vekâletle kurban kesim kampanyasının devam ettiğini belirten Başkan Balcı, ‘’Kurban kesim kampanyası kampanyasında yurt içi bir hisse bedeli 750 TL, yurt dışı için de 590 liradır. Türkiye Kızılay Derneğinin kurbanlıkları tamamen İslami usullere göre keser. Et ve süt kurumu kombinalarında birer kiloluk konserve ve kavurma olarak yapılarak bize tekrar gelir, bizde bunları Seydişehir’de fakir fukaraya dağıtırız. Hayırseverlerimizin bağışlayacağı vekâlet kurbanlıklar en çaresiz zamanlarda fakirlerimizin sofrasında yıl süresince yer alacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.