whatsapp

TÜRK hava kurumu 1000 adet ücretsiz maske dağıttı

SİVİL TOPLUM 10.05.2020 - 14:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

TÜRK hava kurumu 1000 adet ücretsiz maske dağıttı

Görüntülü haber.
Seydişehir Türk Hava Kurumu şube yöneticileri korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara 1000 adet ücretsiz maske dağıttı. Korona virüs tehlikesine karşı THK Seydişehir şubesi tarafından caddelerde dolaşan 65 yaş üstü vatandaşlara korona virüs salgınından korunma amaçlı maske dağıttı. THK Şube başkanı Enes Acar, maske dağıtımının yanı sıra 55 mahalle muhtarlarına 400 adet maske, 600 adet de fitre ve zekat zarfı dağıttığını söyledi. Başan Acar, ‘’ Beybo tekstil firmasından temin ettiğimiz 1000 adet maskeyi merkez ve mahallelerimizde dağıttık. Ayrıca İlçemizdeki 55 mahalle muhtarlıklarına zarf dağıtımı gerçekleştirildi. Bilindiği gibi Covid-19 virüsü ile mücadele ettiğimiz bu süreçte hem inançlarımızdan olan fitre ve zekât bağışlarımızı hem de dağıttığımız maskeler sizleri koruyacaktır. ” dedi. 
Görüntülü haber.

Seydişehir Türk Hava Kurumu şube yöneticileri korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara 1000 adet ücretsiz maske dağıttı.

Korona virüs tehlikesine karşı THK Seydişehir şubesi tarafından caddelerde dolaşan 65 yaş üstü vatandaşlara korona virüs salgınından korunma amaçlı maske dağıttı.

THK Şube başkanı Enes Acar, maske dağıtımının yanı sıra 55 mahalle muhtarlarına 400 adet maske, 600 adet de fitre ve zekat zarfı dağıttığını söyledi.

Başan Acar, ‘’ Beybo tekstil firmasından temin ettiğimiz 1000 adet maskeyi merkez ve mahallelerimizde dağıttık. Ayrıca İlçemizdeki 55 mahalle muhtarlıklarına zarf dağıtımı gerçekleştirildi. Bilindiği gibi Covid-19 virüsü ile mücadele ettiğimiz bu süreçte hem inançlarımızdan olan fitre ve zekât bağışlarımızı hem de dağıttığımız maskeler sizleri koruyacaktır. ” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.