whatsapp

Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliğinden kınama

SİVİL TOPLUM 03.03.2019 - 11:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliğinden kınama

Ortakaraören Mahallesi Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Lisesi Okul idarecilerine 02.03.2019 Cumartesi günü okulda açılan Destekleme ve Yetiştirme kursları esnasında iki vatandaş tarafından tartışma sonucunda saldırı olmuştur. Sebebi, gerekçesi ne olursa olsun ve saldırı nerden gelirse gelsin önemi olmaksızın eğitim camiasına yapılmış olan bu vahim saldırıyı kınamaktayız. Adli olay haline gelen bu olayla ilgili arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği olarak gelişmelerin takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz. Seydişehir Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği

Ortakaraören Mahallesi Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Lisesi Okul idarecilerine 02.03.2019 Cumartesi günü okulda açılan Destekleme ve Yetiştirme kursları esnasında iki vatandaş tarafından tartışma sonucunda saldırı olmuştur.

Sebebi, gerekçesi ne olursa olsun ve saldırı nerden gelirse gelsin önemi olmaksızın eğitim camiasına yapılmış olan bu vahim saldırıyı kınamaktayız.

Adli olay haline gelen bu olayla ilgili arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği olarak gelişmelerin takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Seydişehir Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.