whatsapp

Türk eğitim-sen’den emekli öğretmenlere plaket

EĞİTİM 16.09.2018 - 10:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk eğitim-sen’den emekli öğretmenlere plaket

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Seydişehir Temsilciliği emekli olan 32 öğretmene plaket töreni gerçekleştirdi. Bir restoranda düzenlenen törene Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Başkan Yardımcıları Ali Koç, Arif Ercan, Seydişehir temsilcisi İbrahim Çetinel, yönetim kurulu üyeleri ile emekli öğretmenler katıldı. Ülke vizyonu ile hareket ettiklerini kaydeden Başkan Tanfer Ata, Eğitim-Öğretime yıllarca emeği geçen üyelerine teşekkür ederek yeni hayatlarını boşa geçirmemelerini tavsiye etti. Kendilerini unutmayacaklarını ifade eden Ata,’’ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirdiniz. Yeni başlayacağınız emeklilik hayatınızda topluma tecrübelerinizle faydalı olmak için sivil toplum içerisinde görev alınız. Geri durmayın. Sizlere sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Seydişehir Temsilciliği emekli olan 32 öğretmene plaket töreni gerçekleştirdi.

Bir restoranda düzenlenen törene Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, Başkan Yardımcıları Ali Koç, Arif Ercan, Seydişehir temsilcisi İbrahim Çetinel, yönetim kurulu üyeleri ile emekli öğretmenler katıldı.

Ülke vizyonu ile hareket ettiklerini kaydeden Başkan Tanfer Ata, Eğitim-Öğretime yıllarca emeği geçen üyelerine teşekkür ederek yeni hayatlarını boşa geçirmemelerini tavsiye etti.

Kendilerini unutmayacaklarını ifade eden Ata,’’ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirdiniz. Yeni başlayacağınız emeklilik hayatınızda topluma tecrübelerinizle faydalı olmak için sivil toplum içerisinde görev alınız. Geri durmayın. Sizlere sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.