whatsapp

Türk Eğitim-Sen'de Kongre

SİVİL TOPLUM 11.03.2018 - 09:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Türk Eğitim-Sen'de Kongre

Türk Eğitim-Sen Seydişehir Şubesi’nde düzenlenen kongrede Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çetinel güven tazeledi.
Türk Eğitim Sen Seydişehir Şubesi, Olağan Genel Kurul Kongresi'ni sendika binasında yaptı. Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut Başkan İbrahim Çetinel, 270 üyenin katılımıyla yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan başkan İbrahim Çetinel, memleketin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda bu sıkıntılara çözüm üreteceklerini brlirterek üyelerin haklarını koruyacaklarını ifade etti Görev alanlar; Başkanı İbrahim Çetinel, teşkilatlandırma sekreteri Nihat Altunbaş, Mali sekreter Ali Çiftçi, Üyeler Fehmi Topalaklı ve Uğur Sayar..
Türk Eğitim-Sen Seydişehir Şubesi’nde düzenlenen kongrede Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çetinel güven tazeledi.

Türk Eğitim Sen Seydişehir Şubesi, Olağan Genel Kurul Kongresi'ni sendika binasında yaptı. Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut Başkan İbrahim Çetinel, 270 üyenin katılımıyla yeniden başkan seçildi.
Kongrede konuşan başkan İbrahim Çetinel, memleketin içinde bulunduğu bu zor zamanlarda bu sıkıntılara çözüm üreteceklerini brlirterek üyelerin haklarını koruyacaklarını ifade etti

Görev alanlar; Başkanı İbrahim Çetinel, teşkilatlandırma sekreteri Nihat Altunbaş, Mali sekreter Ali Çiftçi, Üyeler Fehmi Topalaklı ve Uğur Sayar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.