whatsapp

Turistlerin Seydişehir’de okul ziyareti

EĞİTİM 10.05.2018 - 15:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Turistlerin Seydişehir’de okul ziyareti

Bir turizm firmasıyla Akdeniz turuna çıkan Amerika, Kanada ve Avustralyalı yabancı turistler, Seydişehir ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret etti.
Yabancı turistler kendilerini tanıttıktan öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrenciler ilkokulda öğrendikleri İngilizce ile turistlerle sohbet etme imkânı buldu. Tekser Turizm seyahat firmasının Çavuş Mahallesindeki Okulu baştan aşağı yenilediğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ‘’Konya- Antalya karayolu güzergâhındaki okulumuzda geçen yıl yenilikler yaparak eğitime destek vermişti. Bu yılda öğretmen emeklisi turistlerle Antalya istikametine giderken uğrayıp turizmden kazanılan paralarla eğitime katkı sağladığın göstermek için okulumuzu ziyaret ettiler. Firma yetkilisi buraya iki katlı bir okul yaptıracağının da sözünü verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Misafir turistlerimiz de buradan memnun ayrıldılar’’dedi.
Bir turizm firmasıyla Akdeniz turuna çıkan Amerika, Kanada ve Avustralyalı yabancı turistler, Seydişehir ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret etti.

Yabancı turistler kendilerini tanıttıktan öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Öğrenciler ilkokulda öğrendikleri İngilizce ile turistlerle sohbet etme imkânı buldu.

Tekser Turizm seyahat firmasının Çavuş Mahallesindeki Okulu baştan aşağı yenilediğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ‘’Konya- Antalya karayolu güzergâhındaki okulumuzda geçen yıl yenilikler yaparak eğitime destek vermişti. Bu yılda öğretmen emeklisi turistlerle Antalya istikametine giderken uğrayıp turizmden kazanılan paralarla eğitime katkı sağladığın göstermek için okulumuzu ziyaret ettiler. Firma yetkilisi buraya iki katlı bir okul yaptıracağının da sözünü verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Misafir turistlerimiz de buradan memnun ayrıldılar’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.