whatsapp

Tunceli Valisi Sonel'e ziyaret

SİYASET 11.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tunceli Valisi Sonel'e ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve beraberindeki heyet Tunceli Valisi Tuncay Sonel ziyaret etti.
AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, 2012 - 2015 yılları arasında Seydişehir Kaymakamlığı görevinde bulunan Vali Tuncay Sonel'in daveti üzerine görev yaptığı Tunceli'ye ziyarette bulunduklarını söyledi. Kentin tarihi mekanlarını gezme imkanı bulduklarını ifade eden Başkan Konurer ‘’ Seydişehir kendisini hiçbir zaman unutmadı. Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun Valimizle gönlümüz her zaman birdir. Bizleri Tunceli'de misafir ettiği için teşekkür ediyorum ‘’dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali  Sonel, ‘’Seydişehir'de görev yaptığımız süre zarfında bir çok güzel dostluklar edindim. Seyyid Harun Veli Diyarı'nı ve onun güzel insanların hiçbir zaman unutmadım. Seydişehir’e selamlarımı gönderiyorum’’ dedi. Ziyarete, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Özsöğüt, Avukat İsa Koca, esnaf İzzet Atalay ve Nurullah Kaçar katıldı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve beraberindeki heyet Tunceli Valisi Tuncay Sonel ziyaret etti.

AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, 2012 - 2015 yılları arasında Seydişehir Kaymakamlığı görevinde bulunan Vali Tuncay Sonel'in daveti üzerine görev yaptığı Tunceli'ye ziyarette bulunduklarını söyledi.

Kentin tarihi mekanlarını gezme imkanı bulduklarını ifade eden Başkan Konurer ‘’ Seydişehir kendisini hiçbir zaman unutmadı. Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun Valimizle gönlümüz her zaman birdir. Bizleri Tunceli'de misafir ettiği için teşekkür ediyorum ‘’dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali  Sonel, ‘’Seydişehir'de görev yaptığımız süre zarfında bir çok güzel dostluklar edindim. Seyyid Harun Veli Diyarı'nı ve onun güzel insanların hiçbir zaman unutmadım. Seydişehir’e selamlarımı gönderiyorum’’ dedi.

Ziyarete, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Özsöğüt, Avukat İsa Koca, esnaf İzzet Atalay ve Nurullah Kaçar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.