whatsapp

Tunca çeyiz, tuhafiye açıldı

SİVİL TOPLUM 10.03.2017 - 01:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tunca çeyiz, tuhafiye açıldı

Seydişehir Halk Eğitim öğretmenlerinden Gülüzar Tunca girişimiyle Çeyiz ve Tuhafiye çeşitleri dualarla açıldı.
Alaylar 1 mahallesi 124 sokak 4 nolu sağlık ocağı yanında hizmete açılan işyerinde Çeyiz malzemeleri, tuhafiye çeşitleri, pul, boncuk, iplik çeşitleri, düğme, triko çeşitleri ve çeyiz seti hizmete sunuluyor.  Çeyiz tuhafiye sahibi Gülüzar Tunca, ” İşyerimin açılışına katılan tüm dostlarıma, beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Seydişehirlilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi.
Seydişehir Halk Eğitim öğretmenlerinden Gülüzar Tunca girişimiyle Çeyiz ve Tuhafiye çeşitleri dualarla açıldı.

Alaylar 1 mahallesi 124 sokak 4 nolu sağlık ocağı yanında hizmete açılan işyerinde Çeyiz malzemeleri, tuhafiye çeşitleri, pul, boncuk, iplik çeşitleri, düğme, triko çeşitleri ve çeyiz seti hizmete sunuluyor.

 Çeyiz tuhafiye sahibi Gülüzar Tunca, ” İşyerimin açılışına katılan tüm dostlarıma, beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Seydişehirlilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.