whatsapp

Tüfekci, seçim çalışmalarını İncesu’da sürdürdü

SİYASET 22.06.2018 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tüfekci, seçim çalışmalarını İncesu’da sürdürdü

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, seçim çalışmalarını Seydişehir’de sürdürdü.
24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim çalışmaları dolayısıyla ziyarette bulunduğu İncesu Mahallesinde vatandaşlardan  “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için destek istedi. 16 yılda ekonomide yaşananlara dikkati çeken Bakan Yardımcısı Tüfekci, ‘’Gelen her seçime önemli seçim diyoruz ama bu gerçekten tarihi bir seçim çünkü yeni bir sistemle Türkiye’nin güçlü ve büyük Türkiye’nin tamamıyla inşa sürecinin olduğu bir seçim arifesindeyiz. Allah’ın izniyle artık Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi şahlanış dönemine götürmek istiyoruz. Biz güçlü bir devletiz. 15 Temmuz’un hemen ardından, onca yaşanmış darbe girişimine rağmen ekonomisiyle, üretimiyle normal seyrine dönmüş bir ülkenin gelişip büyümesini hep birlikte devam ettirelim. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyelim." diye konuştu. Ziyaret gezilerine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, seçim çalışmalarını Seydişehir’de sürdürdü.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim çalışmaları dolayısıyla ziyarette bulunduğu İncesu Mahallesinde vatandaşlardan  “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” için destek istedi.

16 yılda ekonomide yaşananlara dikkati çeken Bakan Yardımcısı Tüfekci, ‘’Gelen her seçime önemli seçim diyoruz ama bu gerçekten tarihi bir seçim çünkü yeni bir sistemle Türkiye’nin güçlü ve büyük Türkiye’nin tamamıyla inşa sürecinin olduğu bir seçim arifesindeyiz. Allah’ın izniyle artık Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’yi şahlanış dönemine götürmek istiyoruz. Biz güçlü bir devletiz. 15 Temmuz’un hemen ardından, onca yaşanmış darbe girişimine rağmen ekonomisiyle, üretimiyle normal seyrine dönmüş bir ülkenin gelişip büyümesini hep birlikte devam ettirelim. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyelim." diye konuştu.

Ziyaret gezilerine AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.