whatsapp

Tüfekci sanayi esnafını gezdi

SİYASET 21.06.2018 - 11:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tüfekci sanayi esnafını gezdi

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve partililerin de destek verdiği ziyaret turlarında, 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sanayi bölgesindeki esnaftan destek istendi. Tüfekci, Sanayici ve iş adamının en çok yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacı olduğunu bildiklerini vurgulayarak, bu ihtiyacı gidermek ve ülkeyi sanayi toplumu haline getirmek için  mesleki ve teknik  eğitim alanında devrim niteliğinde düzenlemeler yaptıklarını söyledi. Türkiye'nin imalat sanayisini ikiye katlamak istediklerini anlatan Tüfekci, "Bunun için çok güzel bir program hazırladık. İnşallah gelecek dönemde uygulamalarımızla Seydişehir’in bir sanayi potansiyeli, kapasitesi var, bunu ikiye katlayacağız." ifadelerini kullandı.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve partililerin de destek verdiği ziyaret turlarında, 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için sanayi bölgesindeki esnaftan destek istendi.
Tüfekci, Sanayici ve iş adamının en çok yetişmiş kalifiye eleman ihtiyacı olduğunu bildiklerini vurgulayarak, bu ihtiyacı gidermek ve ülkeyi sanayi toplumu haline getirmek için  mesleki ve teknik  eğitim alanında devrim niteliğinde düzenlemeler yaptıklarını söyledi.
Türkiye'nin imalat sanayisini ikiye katlamak istediklerini anlatan Tüfekci, "Bunun için çok güzel bir program hazırladık. İnşallah gelecek dönemde uygulamalarımızla Seydişehir’in bir sanayi potansiyeli, kapasitesi var, bunu ikiye katlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.