whatsapp

Tüfekci, cumhurbaşkanımıza durmak yok

SİYASET 25.06.2018 - 02:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tüfekci, cumhurbaşkanımıza durmak yok

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama Seydişehir’de yaptı.
Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Seydişehir’de bulunan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Milli İrade Meydanında toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’a durmak yok diyen Tüfekci, ‘’Vatandaşlarımız sandıkta Sn Cumhurbaşkanımıza durmak yok yola devam mesajı verdi. Vatandaşlarımız oylarıyla Düğnyaya ve   27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından seçmenler Türkiye’ye damgasını vurdu. Sevinçliyiz, mutluyuz. Hep birlikte milletimiz için çalışacağız’’dedi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da seçim sonuçlarının ülkeye hayırlar getirmesini diledi.
Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama Seydişehir’de yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Seydişehir’de bulunan Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Milli İrade Meydanında toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada çok mutlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip Erdoğan’a durmak yok diyen Tüfekci, ‘’Vatandaşlarımız sandıkta Sn Cumhurbaşkanımıza durmak yok yola devam mesajı verdi. Vatandaşlarımız oylarıyla Düğnyaya ve  

27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından seçmenler Türkiye’ye damgasını vurdu. Sevinçliyiz, mutluyuz. Hep birlikte milletimiz için çalışacağız’’dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da seçim sonuçlarının ülkeye hayırlar getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.