whatsapp

TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

EĞİTİM 30.04.2019 - 22:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

Seydişehir Ortakaraören Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulu ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliği ile okul bahçesinde bilim fuarı açıldı. Proje Koordinatörü Fen Bilimleri Öğretmeni Derya Bal Özmen rehberliğinde ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 30 proje tanıtıldı. Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından proje ve eserlerin tanıtımı yapıldı. TÜBİTAK tarafından maddi destek verilerek açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi. Yapılan çalışmaların güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan ‘’Fuarda proje üreten öğrenciler ilerde mutlaka başarılı olacaklar, bu nedenle bilim fuarlarını önemsiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Harun Camcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca katıldı.

Seydişehir Ortakaraören Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulu ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliği ile okul bahçesinde bilim fuarı açıldı.

Proje Koordinatörü Fen Bilimleri Öğretmeni Derya Bal Özmen rehberliğinde ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 30 proje tanıtıldı.

Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından proje ve eserlerin tanıtımı yapıldı.

TÜBİTAK tarafından maddi destek verilerek açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi. Yapılan çalışmaların güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan ‘’Fuarda proje üreten öğrenciler ilerde mutlaka başarılı olacaklar, bu nedenle bilim fuarlarını önemsiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Harun Camcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.