whatsapp

Trap Atışları Turnuvası Yapıldı

SPOR 14.08.2017 - 12:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trap Atışları Turnuvası Yapıldı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Belediye ve Avcılık ve Atıcılık Kulübü organizasyonu ile trap atışları turnuvası yapıldı.
Pınarbaşı Mahallesi eski Demirciler Sanayi yanındaki atış poligonunda yapılan yarışmaya, Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Düzce, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 150 atıcı katıldı. Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, yarışma öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, profesyonel, amatör, minik avcı ve atıcıların yarışmaya katıldığını söyledi. Her yıl yarışmaya ilginin arttığını ifade eden Güler şöyle devam etti:’’ Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle geleneksel olarak her yıl düzenliyoruz. Amacımız farklı kentlerde avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." Dedi. Turnuva sonunda, profesyonel trap atışlarında, Mehmet Kuş (Serik) Birinci, Ercan Kaya (Serik) İkinci, Gökhan Güner (Seydişehir) üçüncü olurken olurken, Amatör trap atışlarında;  Amatör trap atışlarında Hasan Çetinkaya  (Antalya) birinci, Süleyman Beldi (Düzce) ikinci, İbrahim Çoban (Seydişehir) üçüncülüğü elde etti. Tek kurşun atışlarında ise, Necip Çoban (Seydişehir) birinci, Hasan Çetinkaya (Antalya) ikinci, Mahmut Koyuncu (Seydişehir) üçüncü oldu. Minikler tek kurşunda ise Seydişehir’den Serra Suluçay birinci, Hacı Güler ikinci, Kemal Güler üçüncü oldu. Tavşan atışlarında ise, Belediye Başkanı Mehmet Tutal birinci, Selami Özkan ikinci, Mahmut Koyuncu üçüncü oldu. Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere tüfek ve madalyaları verildi. Ödül törenine, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Belediye ve Avcılık ve Atıcılık Kulübü organizasyonu ile trap atışları turnuvası yapıldı.

Pınarbaşı Mahallesi eski Demirciler Sanayi yanındaki atış poligonunda yapılan yarışmaya, Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Düzce, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 150 atıcı katıldı.

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, yarışma öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, profesyonel, amatör, minik avcı ve atıcıların yarışmaya katıldığını söyledi.

Her yıl yarışmaya ilginin arttığını ifade eden Güler şöyle devam etti:’’ Seydişehir Belediyesi işbirliğiyle geleneksel olarak her yıl düzenliyoruz. Amacımız farklı kentlerde avcı ve atıcılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmektir. Yarışmalara katılan herkese teşekkür ediyorum. Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü olarak doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." Dedi.

Turnuva sonunda, profesyonel trap atışlarında, Mehmet Kuş (Serik) Birinci, Ercan Kaya (Serik) İkinci, Gökhan Güner (Seydişehir) üçüncü olurken olurken, Amatör trap atışlarında;  Amatör trap atışlarında Hasan Çetinkaya  (Antalya) birinci, Süleyman Beldi (Düzce) ikinci, İbrahim Çoban (Seydişehir) üçüncülüğü elde etti.

Tek kurşun atışlarında ise, Necip Çoban (Seydişehir) birinci, Hasan Çetinkaya (Antalya) ikinci, Mahmut Koyuncu (Seydişehir) üçüncü oldu.

Minikler tek kurşunda ise Seydişehir’den Serra Suluçay birinci, Hacı Güler ikinci, Kemal Güler üçüncü oldu.

Tavşan atışlarında ise, Belediye Başkanı Mehmet Tutal birinci, Selami Özkan ikinci, Mahmut Koyuncu üçüncü oldu.

Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye girenlere tüfek ve madalyaları verildi.

Ödül törenine, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.