whatsapp

Trap atışı yarışması tamamlandı

SİVİL TOPLUM 06.08.2018 - 12:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trap atışı yarışması tamamlandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Avcılık ve Atıcılık derneği organizasyonu ile kalkınma şöleni etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen trap ve tek kurşun atış yarışmaları sonuçlandı. Trap Atışlarına; Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 300 sporcu katıldı. Gerçekleştirilen Trap Atış Müsabakaları Büyükler, Gençler ve Bayanlar olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Trap Atış Müsabakalarının sonunda ödül töreni gerçekleştirildi. Büyükler trap atışında Serik’ten Mehmet Kuş birinci, Seydişehir’de Gökhan Güner ikinci, Serik’ten Ercan Kaya üçüncü oldu. Gençler de tek kurşun atışlarında, Karaman’dan Ahmet Kaya birinci ve Hasan Şimşek ikinci, Seydişehir’den Mahmut Koyuncu üçüncü oldu. Tavşan atışlarında Seydişehir’den Alper Sarı birinci, Manavgat’tan Nida Uğur ikinci Seydişehir’den İbrahim Çoban üçüncü, bayanlarda ise Serra Suluçay birinci oldu. Kupaları Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı Soner Güler, ve sivil toplum kuruluş temsilcileri verdi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Avcılık ve Atıcılık derneği organizasyonu ile kalkınma şöleni etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen trap ve tek kurşun atış yarışmaları sonuçlandı.

Trap Atışlarına; Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 300 sporcu katıldı.

Gerçekleştirilen Trap Atış Müsabakaları Büyükler, Gençler ve Bayanlar olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Trap Atış Müsabakalarının sonunda ödül töreni gerçekleştirildi.

Büyükler trap atışında Serik’ten Mehmet Kuş birinci, Seydişehir’de Gökhan Güner ikinci, Serik’ten Ercan Kaya üçüncü oldu.

Gençler de tek kurşun atışlarında, Karaman’dan Ahmet Kaya birinci ve Hasan Şimşek ikinci, Seydişehir’den Mahmut Koyuncu üçüncü oldu.

Tavşan atışlarında Seydişehir’den Alper Sarı birinci, Manavgat’tan Nida Uğur ikinci Seydişehir’den İbrahim Çoban üçüncü, bayanlarda ise Serra Suluçay birinci oldu.

Kupaları Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı Soner Güler, ve sivil toplum kuruluş temsilcileri verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.