whatsapp

Trafonun bakır telleri çalındı

BELEDİYE 05.05.2017 - 10:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafonun bakır telleri çalındı

Seydişehir Belediyesine ait elektrik trafosu direkten indirilerek, içindeki bakır teller çalındı.
Pınarbaşı Mahallesi Eski Mezbaha karşısında  Seydişehir Belediyesine ait su kuyusuna elektrik veren trafo kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce direkten indirildi. İçerisinde bulunan bakır bobinleri çıkaran hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı. O bölgede arıcılık yapan bir vatandaş tarafından belediye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden Polis Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 100 KWA'lik trafonun direkten indirilerek parçalandığını gördü. 30 metre boyunda elektrik kablosunun kesilip çalındığı tespit eden polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Seydişehir Belediyesine ait elektrik trafosu direkten indirilerek, içindeki bakır teller çalındı.

Pınarbaşı Mahallesi Eski Mezbaha karşısında  Seydişehir Belediyesine ait su kuyusuna elektrik veren trafo kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce direkten indirildi. İçerisinde bulunan bakır bobinleri çıkaran hırsızlar daha sonra kayıplara karıştı.

O bölgede arıcılık yapan bir vatandaş tarafından belediye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden Polis Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 100 KWA'lik trafonun direkten indirilerek parçalandığını gördü. 30 metre boyunda elektrik kablosunun kesilip çalındığı tespit eden polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.