whatsapp

Trafik kazasında ölen kardeşler toprağa verildi

ASAYİŞ 09.09.2018 - 15:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafik kazasında ölen kardeşler toprağa verildi

Karamanda Trafik Kazası geçiren İbrahim(45) ve Ömer Kaya(40) kardeşler gözyaşları ile Seydişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Dün saat 16.30 sıralarında Karaman-Ereğli karayolunun birinci kilometresinde meydana gelen trafik   kazasında hayatını kaybeden  Seydişehir’in Meşhur Bizim Çorbacısı İbrahim Kaya (45) ve kardeşi  Ömer Kaya (40)  cenazeleri Seydişehir’de  binlerce seveni tarafından   Seyyid Harun Camiinde kılınan namazın ardından gözyaşları ile  Akyol mezarlığında toprağa verildi.

Karamanda Trafik Kazası geçiren İbrahim(45) ve Ömer Kaya(40) kardeşler gözyaşları ile Seydişehir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 16.30 sıralarında Karaman-Ereğli karayolunun birinci kilometresinde meydana gelen trafik   kazasında hayatını kaybeden  Seydişehir’in Meşhur Bizim Çorbacısı İbrahim Kaya (45) ve kardeşi  Ömer Kaya (40)  cenazeleri Seydişehir’de  binlerce seveni tarafından   Seyyid Harun Camiinde kılınan namazın ardından gözyaşları ile  Akyol mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.