whatsapp

Trafik Kazası; 2 Yaralı

ASAYİŞ 08.09.2017 - 11:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Trafik Kazası; 2 Yaralı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Alınan bilgilerde, kaza Pınarbaşı Mahallesi Marangozlar kavşağında meydana geldi. Antalya’dan Seydişehir yönüne gelmekte olan Abdullatif Aslan (49) idaresindeki 07 E 104 otomobil ile Antalya Yönüne gitmekte olan Mehmet Gökhan Keçecioğlu idaresindeki 42 FJS 63 plakalı otomobil, Ramazan Özüdok (38) idaresindeki 38 Vu 107 plakalı otomobil,  kavşakta zincirleme çarpıştı. Kazada Buket Aslan (15) Müjgan Aslan (51) yaralandı. Yaralılar ambülânsla Seydişehir Devlet hastanesine kaldırıldı.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilerde, kaza Pınarbaşı Mahallesi Marangozlar kavşağında meydana geldi. Antalya’dan Seydişehir yönüne gelmekte olan Abdullatif Aslan (49) idaresindeki 07 E 104 otomobil ile Antalya Yönüne gitmekte olan Mehmet Gökhan Keçecioğlu idaresindeki 42 FJS 63 plakalı otomobil, Ramazan Özüdok (38) idaresindeki 38 Vu 107 plakalı otomobil,  kavşakta zincirleme çarpıştı. Kazada Buket Aslan (15) Müjgan Aslan (51) yaralandı. Yaralılar ambülânsla Seydişehir Devlet hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.