whatsapp

Toki anaokulundan kardeş okul gezisi

EĞİTİM 04.05.2016 - 23:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Toki anaokulundan kardeş okul gezisi

Seydişehir Toki Anaokulu öğrencileri, Susuz mahallesindeki İlkokulu ziyaret ettiler.
Ziyaret anında hediye paketlerini, kardeş okuldaki arkadaşlarına takdim eden minik yürekler, paylaşmanın önemini göstermiş oldular. Okulda bir süre, kardeş okul öğrencileriyle beraberce oynayıp güzel zaman geçiren öğrenciler, çok mutlu oldular. Okul Müdüresi Fadime Güler, Susuz  ilk okulunda öğrencilerin kutlu doğum etkinliklerini beraber kutladıklarını ifade ederek, ‘’Öğrencilerimizin paylaşma,dayanışma ve yardımlaşma duygularının gelişmesini  sağlayan bu tür etkinliklerimiz,hız kesmeden devam edecektir’’dedi.  Yeni arkadaşlıkların oluşmasının temellerinin atıldığını belirten Susuz İlkokul Müdür Mustafa Ali Çopur, Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerin okumaya ilgisini artıracağını dile getirdi.
Seydişehir Toki Anaokulu öğrencileri, Susuz mahallesindeki İlkokulu ziyaret ettiler.

Ziyaret anında hediye paketlerini, kardeş okuldaki arkadaşlarına takdim eden minik yürekler, paylaşmanın önemini göstermiş oldular. Okulda bir süre, kardeş okul öğrencileriyle beraberce oynayıp güzel zaman geçiren öğrenciler, çok mutlu oldular.

Okul Müdüresi Fadime Güler, Susuz  ilk okulunda öğrencilerin kutlu doğum etkinliklerini beraber kutladıklarını ifade ederek, ‘’Öğrencilerimizin paylaşma,dayanışma ve yardımlaşma duygularının gelişmesini  sağlayan bu tür etkinliklerimiz,hız kesmeden devam edecektir’’dedi. 
Yeni arkadaşlıkların oluşmasının temellerinin atıldığını belirten Susuz İlkokul Müdür Mustafa Ali Çopur, Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür sosyal faaliyetlerin öğrencilerin okumaya ilgisini artıracağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.