whatsapp

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Seydişehir'de

SİVİL TOPLUM 27.03.2018 - 17:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Seydişehir'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Seydişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı.
Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Seydişehir 'in Konya ilinin en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi. İlçenin Türkiye’nin ilk ve tek alüminyum üreticisi olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Bizler de böyle önemli bir ilçeye yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu. Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, hizmet binasının temelini attı. Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, çevre ilçelerin oda başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Seydişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Seydişehir 'in Konya ilinin en önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.
İlçenin Türkiye’nin ilk ve tek alüminyum üreticisi olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, "Bizler de böyle önemli bir ilçeye yakışır bir odanın temel atma törenindeyiz. Bu odanın tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler, hizmet binasının temelini attı.
Törene, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, çevre ilçelerin oda başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.