whatsapp

Ticaret ve sanayi odası hizmet binasının yapımı durduruldu

SİVİL TOPLUM 22.09.2018 - 09:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ticaret ve sanayi odası hizmet binasının yapımı durduruldu

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu tarafından hizmet binasının yapımından vazgeçildiği bildirildi. Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, hafif sanayi bölgesinde temeli atılan yeni hizmet binasının piyasalarda oluşan dalgalanmalar sonucu maliyeti aştığı düşünülerek odayı zarara uğratmama adına binanın yapım işinin durdurulduğunu söyledi. Tüm yapım ihale tekliflerinin iptal edildiğini kaydeden Küçük, “TOBB Başkanımız Sn Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yeni hizmet binamızın temelini 6 ay önce atmıştık. Binamızın yapım için inşaat firmalarından teklif almıştık ihale şartnamesindeki fiyat yüksekliği ve piyasaların dalgalanması yüzünden odamızı zarara uğratmamak için geçici süreyle oy birliğiyle durdurulması kararını aldık. Binamıza harcayacağımız parayı ilçe ekonomimizi ve üyelerimizi rahatlatmak için TOBB nefes kredisine aktardık.’’ diye konuştu.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu tarafından hizmet binasının yapımından vazgeçildiği bildirildi.

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, hafif sanayi bölgesinde temeli atılan yeni hizmet binasının piyasalarda oluşan dalgalanmalar sonucu maliyeti aştığı düşünülerek odayı zarara uğratmama adına binanın yapım işinin durdurulduğunu söyledi.

Tüm yapım ihale tekliflerinin iptal edildiğini kaydeden Küçük, “TOBB Başkanımız Sn Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla yeni hizmet binamızın temelini 6 ay önce atmıştık. Binamızın yapım için inşaat firmalarından teklif almıştık ihale şartnamesindeki fiyat yüksekliği ve piyasaların dalgalanması yüzünden odamızı zarara uğratmamak için geçici süreyle oy birliğiyle durdurulması kararını aldık. Binamıza harcayacağımız parayı ilçe ekonomimizi ve üyelerimizi rahatlatmak için TOBB nefes kredisine aktardık.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.