whatsapp

THK yamaç paraşüt uçuşları yapıldı

SİVİL TOPLUM 05.11.2018 - 01:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

THK yamaç paraşüt uçuşları yapıldı

Seydişehir Türk Hava Kurumu (THK) tarafından organize edilen yamaç paraşütü uçuşu yapıldı. Seydişehir Akçalar mahallesinde 1200 metre yükseklikte bulunan çal tepede düzenlenen Yamaç Paraşütü uçuşlarında Konya’dan gelen 20 sporcu katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın, katıldığı etkinlikte Seydişehir semalarında muhteşem bir görsel şölene dönüştü. THK şube Başkanı Enes Acar, Seydişehir’in yamaç paraşütü açısından ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirtti Çal tepenin kısa sürede uluslararası marka değeri taşıyacak hale gelebileceğini ifade eden Acar, “Mülki ve yerel yönetimlerin desteği çok önemli. Bu destek, Kaymakamımız ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verilmektedir. THK’da en kısa sürede bölgeden yamaç paraşütü öğretmen ve gençleri yetiştirmek üzere bir program yapacak. Havacılığı bölge gençlerine sevdireceğiz. Bu programda emeği geçen herkese ve sporculara teşekkür ediyorum.” dedi. Organizasyonda uçuşlar, Konya saymanı paraşüt öğretmenleri pilot Bedir Direk, İsmail Demir, Levent Şen, Hüseyin Çevik nezaretinde gerçekleştirildi.

Seydişehir Türk Hava Kurumu (THK) tarafından organize edilen yamaç paraşütü uçuşu yapıldı.

Seydişehir Akçalar mahallesinde 1200 metre yükseklikte bulunan çal tepede düzenlenen Yamaç Paraşütü uçuşlarında Konya’dan gelen 20 sporcu katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın, katıldığı etkinlikte Seydişehir semalarında muhteşem bir görsel şölene dönüştü.

THK şube Başkanı Enes Acar, Seydişehir’in yamaç paraşütü açısından ciddi bir potansiyele sahip olduğunu belirtti

Çal tepenin kısa sürede uluslararası marka değeri taşıyacak hale gelebileceğini ifade eden Acar, “Mülki ve yerel yönetimlerin desteği çok önemli. Bu destek, Kaymakamımız ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verilmektedir. THK’da en kısa sürede bölgeden yamaç paraşütü öğretmen ve gençleri yetiştirmek üzere bir program yapacak. Havacılığı bölge gençlerine sevdireceğiz. Bu programda emeği geçen herkese ve sporculara teşekkür ediyorum.” dedi. Organizasyonda uçuşlar, Konya saymanı paraşüt öğretmenleri pilot Bedir Direk, İsmail Demir, Levent Şen, Hüseyin Çevik nezaretinde gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.