whatsapp

Terzi Mustafa Can’dan belediyeye maske desteği

BELEDİYE 12.04.2020 - 13:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Terzi Mustafa Can’dan belediyeye maske desteği

Seydişehir’de terzilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Can; Belediye tarafından vatandaşların sağlığını korumak için diktirdiği maskeleri teslim etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Terzi Can’a göstermiş olduğu duyarlıktan dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Kumaşların temini halinde maske dikmeye devam edeceğini belirten terzi Mustafa Can, Korona virüs nedeniyle işlerinin yoğun olmadığından dolayı ihtiyaç duyulan maskelerin tamamını dikeceğini belirtti. Can; “Biz ekip olarak, gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Şu an Korona virüs nedeniyle iş yoğunluğumuz yok. Biz de oturmaktansa ilçemize hizmet edelim, destek olalım istedik. Bir katkımız olsun istedik. Çocuklarım ve arkadaşlar gönüllü olarak geliyorlar. Vatani görev gibi. Vatanımıza, milletimize sizin sayenizde biz hizmet sunmuş olacağız “dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birlik ve beraberliğimiz, yardımlaşma duygumuz olduğu sürece bize ne korona etki edebilir, nede başkaları etki edebilir. Allah’ın izni ile memleketimizin sırtı yere gelmez. Yüreğinize sağlık. Allah sizden razı olsun. Böyle bir günde teklifiniz beni duygulandırdı. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Seydişehir’de terzilik yaparak geçimini sağlayan Mustafa Can; Belediye tarafından vatandaşların sağlığını korumak için diktirdiği maskeleri teslim etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Terzi Can’a göstermiş olduğu duyarlıktan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Kumaşların temini halinde maske dikmeye devam edeceğini belirten terzi Mustafa Can, Korona virüs nedeniyle işlerinin yoğun olmadığından dolayı ihtiyaç duyulan maskelerin tamamını dikeceğini belirtti.

Can; “Biz ekip olarak, gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Şu an Korona virüs nedeniyle iş yoğunluğumuz yok. Biz de oturmaktansa ilçemize hizmet edelim, destek olalım istedik. Bir katkımız olsun istedik. Çocuklarım ve arkadaşlar gönüllü olarak geliyorlar. Vatani görev gibi. Vatanımıza, milletimize sizin sayenizde biz hizmet sunmuş olacağız “dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Birlik ve beraberliğimiz, yardımlaşma duygumuz olduğu sürece bize ne korona etki edebilir, nede başkaları etki edebilir. Allah’ın izni ile memleketimizin sırtı yere gelmez. Yüreğinize sağlık. Allah sizden razı olsun. Böyle bir günde teklifiniz beni duygulandırdı. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.