whatsapp

Termal tesislerin temeli atıldı

EKONOMİ 11.11.2017 - 14:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Termal tesislerin temeli atıldı

Seydişehir ilçesinin Ketirrağılları bölgesindeki Belediye Termal Tesislerinin temeli atıldı.
Törende konuşan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı HarunTüfekçi, ilçenin termal tesislerle kalkınacağını söyledi. Hızlı tren istasyonunun temeli atılan termal tesislere çok yakın olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Tüfekçi, şunları kaydetti: "Alacabel Tüneli 5’inci kilometresine yaklaştı. Tınaztepe Tüneli'nin de ihalesi yapıldı. Bunların yatırım maliyetleri 300 - 350 milyon lira. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Suğla Cazibeli Sulama ve Seydişehir Cazibeli Sulama Projesi’ne 150 milyon lira harcandı. Tüm bu hizmetlerin Seydişehir'e kazandırılması için hükümetimiz 600 milyonluk bir yatırım yaptı. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum." 13 bin metrekare bir alanda kurulacak termal tesislerinin 6 milyon liraya mal olacağını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, "Tesisler 2018 yılı sonunda işletmeye açılacak. Sosyal tesislerde iki termal havuz, yüzme havuzu, dinlenme ve sağlık tesisleri bulunuyor. Otuza yakın girişimcinin termal bölgesi olarak ayırdığımız 365 bin metrekare alana yatırım için başvuruları var. Termal tesislerimiz hayata geçirildikten sonra ilçemize istihdam sağlayacak." diye konuştu. Programa, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir ilçesinin Ketirrağılları bölgesindeki Belediye Termal Tesislerinin temeli atıldı.

Törende konuşan Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı HarunTüfekçi, ilçenin termal tesislerle kalkınacağını söyledi.
Hızlı tren istasyonunun temeli atılan termal tesislere çok yakın olduğunu ifade eden Bakan Yardımcısı Tüfekçi, şunları kaydetti:
"Alacabel Tüneli 5’inci kilometresine yaklaştı. Tınaztepe Tüneli'nin de ihalesi yapıldı. Bunların yatırım maliyetleri 300 - 350 milyon lira. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Suğla Cazibeli Sulama ve Seydişehir Cazibeli Sulama Projesi’ne 150 milyon lira harcandı. Tüm bu hizmetlerin Seydişehir'e kazandırılması için hükümetimiz 600 milyonluk bir yatırım yaptı. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum."
13 bin metrekare bir alanda kurulacak termal tesislerinin 6 milyon liraya mal olacağını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, "Tesisler 2018 yılı sonunda işletmeye açılacak. Sosyal tesislerde iki termal havuz, yüzme havuzu, dinlenme ve sağlık tesisleri bulunuyor. Otuza yakın girişimcinin termal bölgesi olarak ayırdığımız 365 bin metrekare alana yatırım için başvuruları var. Termal tesislerimiz hayata geçirildikten sonra ilçemize istihdam sağlayacak." diye konuştu.
Programa, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.