whatsapp

Termal tesisleri inşaat çalışmaları

BELEDİYE 09.01.2018 - 08:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Termal tesisleri inşaat çalışmaları

Seydişehir Belediyesi tarafından temeli atılan Termal Sosyal Tesis alanında inşaat çalışmaları devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Bahçelievler çıkışı Ketirağılları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden termal sosyal tesislerinin 2018 yılı sonlarına doğru vatandaşların hizmetine sulanacağını söyledi. Seydişehir'in termal kaplıcaları ile tanıtılacağını kaydeden Başkan Tutal;" inşaat çalışmaları son hız devam ediyor. Belediye Termal Sosyal Tesislerimiz, vatandaşlarımıza hizmet verecek ve 6 milyon liraya mal olacak " dedi. Jeotermal suyun 43 derece sıcaklıkta olduğunhatırlatan Başkan Tutal;" Hem termal, hem mineral, hem de sodyum bikarbonat yani sodalı su. İçmecesi ve kaplıcası olan bir su. Mide, bağırsak, şeker hastalığı, gut, böbrek taşı dökme, ameliyat sonrası hastaların iyileşmesi, cilt ve romatizma hastalıklarına iyi gelen bir su. Çalışmalarımızı başlattık. Kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız bir tesis. 2018 yılı son aylarında bu sosyal tesisimizi kullanacağız. Temelini attığımız alan bin 550 metrekarelik bir alan, taban alanı 2 bin 722 metrekare, inşaat alanı 4 bin 600 metrekare. 13 bin metrekarelik arsa üzerine oturan yaklaşık 6 milyon değeri olan bir proje. Projenin içerisinde 2 adet yüzme havuzu, saunası, hamamı, su buharı, fitness, kür odaları, seyir terasları, ikramlık alanları olan kadın ve erkeklere ait bir çalışma. Yatırımcılarımız var. Yer tahsisleri konusunda çalışmaların bazıları yapıldı.İnşallah Seydişehir'in çehresini değiştirerek iş istihdamı oluşturacak bir tesis olacak" şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından temeli atılan Termal Sosyal Tesis alanında inşaat çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Bahçelievler çıkışı Ketirağılları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden termal sosyal tesislerinin 2018 yılı sonlarına doğru vatandaşların hizmetine sulanacağını söyledi.

Seydişehir'in termal kaplıcaları ile tanıtılacağını kaydeden Başkan Tutal;" inşaat çalışmaları son hız devam ediyor. Belediye Termal Sosyal Tesislerimiz, vatandaşlarımıza hizmet verecek ve 6 milyon liraya mal olacak " dedi.

Jeotermal suyun 43 derece sıcaklıkta olduğunhatırlatan Başkan Tutal;" Hem termal, hem mineral, hem de sodyum bikarbonat yani sodalı su. İçmecesi ve kaplıcası olan bir su. Mide, bağırsak, şeker hastalığı, gut, böbrek taşı dökme, ameliyat sonrası hastaların iyileşmesi, cilt ve romatizma hastalıklarına iyi gelen bir su. Çalışmalarımızı başlattık. Kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız bir tesis. 2018 yılı son aylarında bu sosyal tesisimizi kullanacağız. Temelini attığımız alan bin 550 metrekarelik bir alan, taban alanı 2 bin 722 metrekare, inşaat alanı 4 bin 600 metrekare. 13 bin metrekarelik arsa üzerine oturan yaklaşık 6 milyon değeri olan bir proje. Projenin içerisinde 2 adet yüzme havuzu, saunası, hamamı, su buharı, fitness, kür odaları, seyir terasları, ikramlık alanları olan kadın ve erkeklere ait bir çalışma. Yatırımcılarımız var. Yer tahsisleri konusunda çalışmaların bazıları yapıldı.İnşallah Seydişehir'in çehresini değiştirerek iş istihdamı oluşturacak bir tesis olacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.