whatsapp

Tepecik'te geleneksel yayla şenliği

SİVİL TOPLUM 11.06.2019 - 11:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Tepecik'te geleneksel yayla şenliği

Seydişehir Tepecik Mahallesi muhtarlığınca, geleneksel yayla şenliği'nin 15'incisi düzenlendi. Gürcan Yaylası'nda gerçekleştirilen şenlikte konuşan Muhtar Mehmet Acar,  gurbetteki insanlarla her yıl burada hasret giderdiklerini söyledi. Acar, "Geleneksel olarak sürdürdüğümüz şenlikde bir araya gelmekten mutlu olduk.  Gurbetten gelip aramıza katılan değerli hemşerilerimizle bugün hasret giderdik. Esi günleri çocukluk anılarımızı yad ettik. Unutulmaya yüz tutmuş akrabalık ve komşuluk bağlarını bu sayede pekiştidik. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yöresel sanatçıların Türk Halk Müziği konseri verdiği etkinlikte vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Seydişehir Tepecik Mahallesi muhtarlığınca, geleneksel yayla şenliği'nin 15'incisi düzenlendi.

Gürcan Yaylası'nda gerçekleştirilen şenlikte konuşan Muhtar Mehmet Acar,  gurbetteki insanlarla her yıl burada hasret giderdiklerini söyledi.

Acar, "Geleneksel olarak sürdürdüğümüz şenlikde bir araya gelmekten mutlu olduk.  Gurbetten gelip aramıza katılan değerli hemşerilerimizle bugün hasret giderdik. Esi günleri çocukluk anılarımızı yad ettik. Unutulmaya yüz tutmuş akrabalık ve komşuluk bağlarını bu sayede pekiştidik. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yöresel sanatçıların Türk Halk Müziği konseri verdiği etkinlikte vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.